Activiteiten

Activiteiten stichting dierenweide Oranjelaan

Zaterdag 29 juni 2024 12:00-17:00u Feest bij de dierenweide!

We zijn druk bezig weer een feest voor jullie te organiseren! We hopen dat het net zo’n succes wordt als voorgaande keren. Zie hieronder de poster met meer informatie. Volg ons evenement op facebook voor de laatste updates!

Afgeronde Activiteiten:

Koningsdag 2024: Er is een loterij georganiseerd, hierbij kon je prachtige prijzen winnen van lokale ondernemers. De opbrengst van de loterij was voor een goed doel. De organisatie heeft onze stichting uitgekozen hiervoor. Er is €862,50 geschonken. Wij zijn erg dankbaar!

In December 2023 en januari 2024 mochten wij het goede doel zijn voor de statiegeldbonnetjes bij Plus van Leeuwen in  Den Hoorn. Dit heeft €679,25 opgeleverd!

In November 2023 mochten wij het goede doel zijn voor de statiegeldbonnetjes bij AH Buckers Schipluiden. Dit heeft €193,15 opgeleverd! 

Dierenfeest juni 2022

Dit evenement was weer een groot succes! Zeer druk bezocht, alleen maar blije kinderen! Er waren weer veel activiteiten te doen. Met dank aan de leveranciers welke dit mede mogelijk hebben kunnen maken. 

Herfstfeest oktober 2018

Het herfstfeest was een groot succes! Druk bezocht. Er was veel te doen voor kinderen, van pony rijden tot popcorn eten! Hiermee hebben wij een mooi bedrag kunnen ophalen voor de stichting. 

Wat zou ons volgende evenement worden? Houd onze website en facebook pagina in de gaten!