Geplande Projecten

Er is altijd iets te doen in de dierenweide! Wij proberen de dierenweide mooi en netjes te houden en de dieren het beste te geven.

Op dit moment zijn de toekomstwensen:

– Bestrating uitbreiden. Waarom? Na het plaatsen van het nieuwe hok is er weinig bestrating overgebleven. Dit willen wij rondom het hok gaan uitbreiden zodat wij er zelf makkelijker kunnen werken en lopen. Ook is dit beter voor de hoeven van de geiten zodat ze in de winter niet op natte ondergrond staan. Voor dit project zijn wij al bezig geweest met stenen verzamelen welke tijdelijk opgeslagen liggen in de dierenweide. Hopelijk kunnen wij dit snel realiseren.

– Vervangen hekwerk rondom de dierenweide. Waarom? Het gaas hekwerk wat er nu staat is helaas gevoelig voor beschadigingen. Dit kan gebeuren door kinderen die over het hek klimmen, geiten die tegen het hek schuren of met hun hoorns in de gaten blijven hangen. Reparaties zijn kostbaar. Het mooiste zou zijn om het hekwerk te vervangen door staafmat (welke ook om de voetbalkooi heen staat). Dit is onderhoudsvrij.

Kom eens gezellig langs

Het is altijd een leuk uitje voor u en uw (klein)kinderen